طرز تهیه قهوه بوسیله قهوه ساز طرح کمکس مدل ۳ کاپ یقه چوبی | |
فیلتر کاغذی را درون دهانهی بالایی قهوهساز قرار میدهند، آب را در ظرفی دیگر به نزدیک نقطهی جوش میرسانند، | |
ابتدا کمی از این آب را روی فیلتر میگیرند تا نمناک شود و قهوه طعم کاغذ نگیرد. | |
قهوه باید با درجهی متوسط آسیاب شده و حالتی شنی داشته باشد؛ مانند درجهی مناسب برای فرنچپرس. | |
قهوهی آسیابشده را در فیلتر مرطوب میریزند و روی تمام سطح قهوه کمی آب اضافه میکنند تا به اصطلاح ‘شکوفه’ کند. | |
در این حالت سطح قهوه بهصورت محدب بالا آمده و حبابهایی اینجا و آنجا از آن خارج میشود. | |
بعد از مدتی به میزان دلخواه آب روی قهوه میگیرند. | |
این کار را معمولا با قوریهایی با دهانهی باریک و بلند انجام میدهند تا جریان شرهی آب را بتوانند کنترل کنند. | |
آبریزی را از مرکز شروع کرده و به آرامی و بهطور دورانی از مرکز دور میشوند. | |
مدت زمان دم کردن قهوه چیزی حدود ۳:۳۰ تا ۴ دقیقه باید طول بکشد. | |
برای تهیه ۲۰ اونس قهوه، باید از ۳۶ تا ۴۲ گرم قهوه آسیا شده استفاده کرد. | |
حالا میتوانید از نوشیدن یک قهوهی عالی همراه با طعم و رایحهی اصلی آن لذت ببرید. |